Brug og handelsbetingelser

PRODUKTER OG TJENESTER UDBYDES AF

Gårdagergård
Gårdagervej 1
4200 Slagelse

KONTAKT

Kontakt mig på thomas@gårdagergård.dk

BETALING

Jeg modtager betaling med Visa eller Mastercard via Paylike.
Gårdagergård eller Paylike gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre

LEVERING

Der leveres i hele Danmark og forsendelsen af din vare sker med DAO eller GLS, som leverer alle dage.

Varer købt hos Gårdagergård afsendes normalt tirsdag efter din ordre er afgivet. I forbindelse med ferie, højtider og helligdage må der forventes længere leveringstid.

FORTRYDELSESRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Ifølge dansk lovgivning er der ikke fortrydelsesret ved aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug, der leveres fysisk til dit hjem, bopæl, arbejdsplads eller pakkeshop.

REKLAMATIONSRET FOR FYSISKE PRODUKTER

Hvis du opdager en fejl eller mangel ved levering fra Gårdagergård, skal du rette henvendelse til mig inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du har pligt til at angive og – hvis nødvendigt – dokumentere, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk.

For fødevarer begrænses reklamationsretten til varens naturlige holdbarhedsperiode

EU-kommissionens online klageportal, kan anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU land.
ODR. Online klage kan indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive email-adressen kontakt@annelisedahl.dk

RETURVARER SENDES TIL:

Thomas Jensen
Gårdagervej 1
4200 Slagelse

PERSONDATALOVEN GDPR

For at du kan indgå aftale med mig, har jeg brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Gårdagergård har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til thomas@gårdagergård. Personoplysningerne registreres hos Gårdagergård og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din email-adresse og mobilnummer til DAO/GLS i forbindelse med afsendelse af pakker (så du kan modtage leveringsoplysninger, herunder T&T).

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Thomas Jensen.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk